nahoru
Úvod   Aktuality   O nás   Obchodní podmínky   Kontakty   
telefon (+420) 727 877 380, po-pá 8:00 - 16:00

0
Nákupní košík
0 Kč
úvodní stránka
Postele borovice
Postele smrk
Postele buk
Komplet s matrací
Postele čalouněné
Rošty
Noční stolky
Šuplíky
Patrové postele
Postele s matrací
Ohrádky pro děti
Ochranné bariérky
Univerzální postele
Postýlky 120/60 cm
Postýlka s výbavou
Výbavy do postýlek
Peřinky a polštáře
Soupravy 3-dílné
Hnízdo pro miminko
Poporodní pásy
Pro děti
Pěnové matrace
Taštičkové matrace
Bonelové matrace
Rošty
Cestovní matrace do postýlky
Prošívané potahy na matraci - všechny rozměry
Dětský nábytek
Šuplíky
Noční stolky
Komody
Stoly a židle
Obývací stěny
Kancelář
Předsín
Ochranné podložky pod židli
Sedací vaky a pytle
Dřevěné výrobky
Kuchyně
Koupelna
Skříně
Police
Toaletní stolky
Psací stoly
Prádelníky
Povlečení peřin
Povlečení - Licence
Prostěradla
Přehozy a deky
Polštáře
Přikrývky
Chrániče matrací a podklady
Podpůrné klíny
Prostěradla
Kombinované
Příslušenství ke kočárkům
Fusaky
Různé doplňky pro děti
Chodítka, lehátka
Hrací deky
Monitor dechu
Hnízdečko pro miminko
Pleny
Cestovní matrace
Poporodní pásy
Domů > Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů

I. Základní ustanovení

   
1. Správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen: „GDPR”) je Ondera Aleš IČ 64119823 se sídlem Jana Čapka 3097, Frýdek - Místek 73801 (dále jen: „správce“).
   
2. Kontaktní údaje správce jsou
adresa: Jana Čapka 3097, Frýdek - Místek 73801
email: info@detsky-eshopek.cz
telefon: +420 727 877 380

3. Osobními údaji se rozumí veškeré informace o identifikované nebo identifikovatelné fyzické osobě; identifikovatelnou fyzickou osobou je fyzická osoba, kterou lze přímo či nepřímo identifikovat, zejména odkazem na určitý identifikátor, například jméno, identifikační číslo, lokační údaje, síťový identifikátor nebo na jeden či více zvláštních prvků fyzické, fyziologické, genetické, psychické, ekonomické, kulturní nebo společenské identity této fyzické osoby.
   
4. Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů.

 

II.Zdroje a kategorie zpracovávaných osobních údajů


1. Správce zpracovává osobní údaje, které jste mu poskytl/a nebo osobní údaje, které správce získal na základě plnění Vaší objednávky.
2. Správce zpracovává Vaše identifikační a kontaktní údaje a údaje nezbytné pro plnění smlouvy.

 

III.Zákonný důvod a účel zpracování osobních údajů


1. Zákonným důvodem zpracování osobních údajů je
 • plnění smlouvy mezi Vámi a správcem podle čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR,
 • oprávněný zájem správce na poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. f) GDPR,
 • Váš souhlas se zpracováním pro účely poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. a) GDPR ve spojení s § 7 odst. 2 zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti v případě, že nedošlo k objednávce zboží nebo služby.

2. Účelem zpracování osobních údajů je
 • vyřízení Vaší objednávky a výkon práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem; při objednávce jsou vyžadovány osobní údaje, které jsou nutné pro úspěšné vyřízení objednávky (jméno a adresa, kontakt), poskytnutí osobních údajů je nutným požadavkem pro uzavření a plnění smlouvy, bez poskytnutí osobních údajů není možné smlouvu uzavřít či jí ze strany správce plnit,
 • zasílání obchodních sdělení a činění dalších marketingových aktivit.

3. Ze strany správce nedochází k automatickému individuálnímu rozhodování ve smyslu čl. 22 GDPR. S takovým zpracováním jste poskytl/a svůj výslovný souhlas.

 

IV.Doba uchovávání údajů


1. Správce uchovává osobní údaje
• po dobu nezbytnou k výkonu práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem a uplatňování nároků z těchto smluvních vztahů (po dobu 15 let od ukončení smluvního vztahu).
 • po dobu, než je odvolán souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely marketingu, nejdéle 5 let, jsou-li osobní údaje zpracovávány na základě souhlasu.
   
2. Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů správce osobní údaje vymaže.

 

V. Příjemci osobních údajů (subdodavatelé správce)

1. Příjemci osobních údajů jsou osoby
 • podílející se na dodání zboží / služeb / realizaci plateb na základě smlouvy,
 • zajišťující služby provozování e-shopu a další služby v souvislosti s provozováním e-shopu,
 • zajišťující marketingové služby.

2. Správce nemá v úmyslu předat osobní údaje do třetí země (do země mimo EU) nebo mezinárodní organizaci. Příjemci osobních údajů ve třetích zemích jsou poskytovatelé mailingových služeb / cloudových služeb.>

 

VI.Vaše práva


1. Za podmínek stanovených v GDPR máte
 • právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR,
 • právo opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR.
 • právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR.
 • právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR a
 • právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR.
 • právo odvolat souhlas se zpracováním písemně nebo elektronicky na adresu nebo email správce uvedený v čl. III těchto podmínek.

2. Dále máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaší právo na ochranu osobních údajů.

 

VII.Podmínky zabezpečení osobních údajů

 1. Správce prohlašuje, že přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.
 2. Správce přijal technická opatření k zabezpečení datových úložišť a úložišť osobních údajů v listinné podobě, zejména antivirová ochrana, hesla, https režim atd.
3. Správce prohlašuje, že k osobním údajům mají přístup pouze jím pověřené osoby.

 

VIII.Závěrečná ustanovení


1. Odesláním objednávky z internetového objednávkového formuláře potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
2. S těmito podmínkami souhlasíte zaškrtnutím souhlasu prostřednictvím internetového formuláře. Zaškrtnutím souhlasu potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
3. Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách a zároveň Vám zašle novou verzi těchto podmínek Vaši e-mailovou adresu, kterou jste správci poskytl/a.

 


Tyto podmínky nabývají účinnosti dnem 25.5.2018.

Buďte jako první informováni o novém sortimentu
Přihlaste se k našemu zpravodaji
Doprava zdarma
nad 8000 Kč
4033 produktů
skladem
Vrácení zboží
zdarma do 30 dnů
20 let s vámi
na českém trhu
O společnosti
»  Proč nakupovat u nás
»  Sklad
»  Kontakty
Kontaktní informace
Rudé armády 77
Paskov
739 21

(+420) 606 311 796
info@detsky-eshopek.cz

IČO: 64119823
DIČ: CZ7402044947
Všechna práva vyhrazena © Detsky-eshopek.cz, 2015 | Vytvořeno v eline.cz

 Zateplení střechy, Hi-Fi systémy, Dětské boty